Kontakt

Remetinečka cesta 7 – KAJZERICA

10 020 Novi Zagreb

Hrvatska

01/7788-842

U današnje doba kada ljudi žive dinamičnim, ubrzanim ritmom, maksimalno pokušavajući sudjelovati u svim aspektima vremena u kojem živimo, ostaje nam premalo vremena za najvažniji i najbitniji segment života, obitelj i dom. Kvalitetno vrijeme provedeno u krugu obitelji naše je skriveno blago, naše utočište u kojem se najbolje osjećamo, u kojem doživimo najviše trenutaka istinske sreće i zadovoljstva. Zbog nedostatka vremena online kupovina nam podiže kvalitetu života i zabave u našim najvrjednijim trenutcima.

Za sve one koji žive modernim tempom, ali i za one tradicionalnije sa osnovnim informatičkim znanjem kreirali smo web shop LCD.hr koji omogućuje udobnu kupovinu iz Vaših domova! Lcd hr je posebna web adresa za online trgovinu koja se u mnogočemu razlikuje od ostalih, nama naizgled sličnih stranica. LCD. hr je mjesto najudobnije online trgovine koja korisniku uz jednostavnu kupnju iz svog naslonjača omogućuje i upoznavanje sa detaljnim informacijama o proizvodu uz maksimalnu susretljivost i otvorenost naše korisničke podrške. Kupovina ne mora biti beskrajno duga i iscrpljujuća, više ne morate gubiti vrijeme za pronalazak određenog proizvoda po velikim trgovačkim centrima, komparaciju cijena između pojedinih trgovina i slično. Svjesni vremena u kojem se nalazimo i želja kupaca sa jedne strane te mogućnosti istih sa druge, nudimo Vam najbolje proizvode po iznimno povoljnim, konkurenciji nedostižnim cijenama.

LCD.hr Vam omogućuje najudobniju kupovinu, pretraživanje i usporedbu svih modela televizora koji su dostupni za područje Hrvatske po najnižim cijenama. Uz sve to, LCD.hr Vam nudi i mogućnost dostave naručenog artikla do Vašeg kućnog praga za samo 75,00 kuna za sva područja Hrvatske. Ukoliko stanujete u blizini našeg pickup mjesta na Zagrebačkom Velesajmu, moguće je i osobno preuzeti robu. Ljubazno i educirano osoblje će Vam rado pomoći u odabiru idealnog tv uređaja za Vas i Vaše potrebe, te Vam je uvijek dostupno za sva vaša pitanja!

Osim zadovoljavanja potreba naših maloprodajnih kupaca po najnižoj tržišnoj cijeni nudimo usluge implementacije najsuvremenije televizijske i ostale informatičke opreme u ugostiteljskim te ostalim poslovnim objektima.

Postojećim načinima plaćanja u mogućnosti smo zadovoljiti zahtijeva suvremenog kupca, tako da osim uplate u gotovini, moguća je jednokratna kupovina karticama i putem telefona, te obročno plaćanje putem kreditnim karticama sljedećih banaka

Diners – do 12 rata beskamatno
MaestroPlus od Erste banke – do 12 rata beskamatno
Maestro navedenih banaka – do 12 rata beskamatno: Istarska Kreditna banka, Slatinska banka, Jadranska banka, Veneto banka, Sberbank, Primorska banka, Podravska banka, Kreditna banka Zagreb, Karlovačka banka.
American – do 12 rata beskamatno

Na našoj web adresi također možete, po najpovoljnijim cijenama, pronaći i svu dodatnu opremu za televizore: kablovi, zidni stalci, antene, prenaponske zaštite, univerzalni daljinski upravljači, satelitski receiveri, zemaljski receiveri, 3D naočale i slično. Politika naše kompanije se bazira na individualnom pristupu svakom klijentu, te smo uvijek spremni maksimalno zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe naših stranaka. Zbog takvog pristupa smo za naše korisnike uvrstili i uslugu nabave proizvoda koji nisu u primarnoj ponudi naše web stranice. Osim televizora i periferne televizijske opreme na LCD.hr možete pronaći i asortiman informatičke te ostale kućanske opreme poput prijenosnih računala, printera, robotiziranih usisavača i slično.

LCD.hr Vam također nudi veliki asortiman proizvoda po nevjerovatnim akcijskim cijenama.

LCD.hr je Vaš najbolji i najpovoljniji odabir kod kupovine televizora i njemu pripadajuće opreme. Za više informacija o samoj kompaniji, ponudi ili web adresi, posjetite nas na https://www.lcd.hr ili kontaktirajte našu korisničku podršku putem e-maila: info@lcd.hr gdje će te dobiti sve potrebne informacije.

Vaš LCD.hr Team!